Griekse yoghurtbolletjes met verse frambozen
Griekse yoghurtbolletjes met verse frambozen

Bakken

Griekse yoghurtbolletjes met verse frambozen

  • Bakken
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

275 g tarwebloem
250 g Griekse yoghurt
125 g frambozen
2 eieren
½ citroen, de rasp
1 el olijfolie
2 tl bakpoeder
Snufje zout

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de Griekse yoghurt, eieren, olijfolie in een mengkom, voeg langzaam roerend de tarwebloem en bakpoeder toe totdat er een mooi deegje ontstaat.
  2. Voeg als laatst de frambozen, citroenrasp en zout toe en roer het voorzichtig door het deeg.
  3. Bekleed een bakplaat met bakpapier en maak met behulp van twee lepels ca. twaalf deegbolletjes. Bak het in ca. 20 minuten af.

Boodschappen lijst

Tips

Bereidingstijd: 35 minuten Dit recept is afkomstig van de Ekoplaza campagne