Bakken
Griekse yoghurtbolletjes met verse frambozen
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 275 g tarwebloem
- • 250 g Griekse yoghurt
- • 125 g frambozen
- • 2 eieren
- • ½ citroen, de rasp
- • 1 el olijfolie
- • 2 tl bakpoeder
- • Snufje zout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de Griekse yoghurt, eieren, olijfolie in een mengkom, voeg langzaam roerend de tarwebloem en bakpoeder toe totdat er een mooi deegje ontstaat.
- Voeg als laatst de frambozen, citroenrasp en zout toe en roer het voorzichtig door het deeg.
- Bekleed een bakplaat met bakpapier en maak met behulp van twee lepels ca. twaalf deegbolletjes. Bak het in ca. 20 minuten af.
Boodschappen lijst
- Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Wijnsteenbakpoeder
2,99 115 Gram
removeadd product to cart - Yoghurt Griekse stijl
2,19 500 Gram
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 35 minuten Dit recept is afkomstig van de Ekoplaza campagne
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!