Sauzen & dressings
Grapefruitmarmelade
- • Sauzen & dressings
- • 4 personen
- • 459 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 900 g (rode) grapefruit, in dunne, fijne reepjes gesneden en pitjes verwijderd
- • 600 ml ongezoet appelsap
- • 400 g geleersuiker
BEreidings wijze
- Breng de reepjes grapefruit met het appelsap aan de kook, zet het vuur laag en laat 30 tot 40 minuten zachtjes sudderen tot de schilletjes zacht (test met een vork); je houdt een dik mengsel over met weinig vocht.
- Voeg de geleersuiker toe en roer op laag vuur ca. 5 minuten tot alle suiker is opgelost. Breng het mengsel dan goed aan de kook en laat het een minuut of 4 doorkoken; let op voor aanbranden.
Boodschappen lijst
- Appelsap natuurtroebel
3,59 1 Liter
removeadd product to cart - Grapefruit
3,74 750 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!