Bakken
Glutenvrije speculaasmuffins
- • Bakken
- • 6 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g amandelmeel
- • 75 g kokosolie, gesmolten
- • 60 g kokosbloesemsuiker
- • 18 druppels stevia zoetstof
- • 2 eieren, opgeklopt
- • 1 vanillestokje, merg uitgeschraapt
- • 3 tl speculaaskruiden
- • 1 tl baksoda
- • 1 tl bakpoeder
- • Snufje zout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 150ºC.
- Zeef in een kom het amandelmeel, baksoda en bakpoeder en meng de kokosbloesemsuiker, speculaaskruiden en een snuf zout erdoor.
- Voeg de SteviJa, de gesmolten kokosolie en het vanillemerg toe en roer goed door. Meng de opgeklopte eieren voorzichtig door het beslag en mix alles goed door elkaar.
- Schep het mengsel in papieren muffinvormpjes in een bakblik.
- Bak in ca. 18-20 minuten goudbruin en gaar. Laat afkoelen.
Boodschappen lijst
- Amandelmeel
5,69 200 Gram
removeadd product to cart - Kokosbloesemsuiker
5,49 330 Gram
removeadd product to cart - Kokosolie extra virgin
6,99 500 Ml
removeadd product to cart - Bourbon vanillestokjes
9,29 2 stuks
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Baking soda zuiveringszout
3,49 300 Gram
removeadd product to cart - Bakpoeder
1,09 17 Gram
removeadd product to cart
Tips
Voor 6 muffins Bron: Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!