Bakken
Glutenvrije speculaasmuffins
- • Bakken
- • 6 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g amandelmeel
- • 75 g kokosolie, gesmolten
- • 60 g kokosbloesemsuiker
- • 18 druppels stevia zoetstof
- • 2 eieren, opgeklopt
- • 1 vanillestokje, merg uitgeschraapt
- • 3 tl speculaaskruiden
- • 1 tl baksoda
- • 1 tl bakpoeder
- • Snufje zout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 150ºC.
- Zeef in een kom het amandelmeel, baksoda en bakpoeder en meng de kokosbloesemsuiker, speculaaskruiden en een snuf zout erdoor.
- Voeg de SteviJa, de gesmolten kokosolie en het vanillemerg toe en roer goed door. Meng de opgeklopte eieren voorzichtig door het beslag en mix alles goed door elkaar.
- Schep het mengsel in papieren muffinvormpjes in een bakblik.
- Bak in ca. 18-20 minuten goudbruin en gaar. Laat afkoelen.
Boodschappen lijst
- Amandelmeel
4,79 200 Gram
removeadd product to cart - Extra virgin kokosolie
7,49 500 Ml
removeadd product to cart - Bourbon vanillestokjes
7,99 2 stuks
removeadd product to cart - Speculaaskruiden
4,89 40 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Baking soda
4,49 300 Gram
removeadd product to cart - Bakpoeder 3x17gram
1,19 51 Gram
removeadd product to cart
Tips
Voor 6 muffins Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2015.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!