Bakken
Glutenvrije pesto olijven broodcake
- • Bakken
- • 6 personen
Ingrediënten lijst
- • 225 g rijstmeel
- • 150 g groene olijven, in stukjes
- • 115 g amandelmeel
- • 100 g kokosolie
- • 4 eieren
- • 1 el groene pesto
- • 1 el rozemarijnnaaldjes, fijngehakt
- • 4 tl wijnsteenbakpoeder
- • 1½ tl zeezout of himalayazout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 190°C. Vet een broodblik in met olie of boter.
- Meng in grote kom het rijstemeel met het amandelmeel, wijnsteenbakpoeder, rozemarijn, pesto, olijven en het zout.
- Smelt de kokosolie in een vuurvast schaaltje in enkele minuten in de opwarmende oven.
- Klop in een kleinere kom de eieren los en voeg ze samen met de kokosolie en 250 ml water toe aan de ingrediënten in de grote kom. Roer goed door elkaar tot je een smeuïg, kleverig deeg hebt.
- Schep het deeg in het bakblik en bak het in ± 60 minuten gaar in de oven. Laat de broodcake goed afkoelen voor je het snijdt.
Boodschappen lijst
- Volkoren rijstmeel
3,39 500 Gram
removeadd product to cart - Wijnsteenbakpoeder
2,79 115 Gram
removeadd product to cart - Amandelmeel
4,79 200 Gram
removeadd product to cart - Pitloze groene olijven
4,69 165 Gram
removeadd product to cart - Keramische Himalayazoutmolen
6,39 110 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Geurloze kokosolie
4,99 500 Ml
removeadd product to cart - Verse pesto basilicum
3,49 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Special
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!