Tussendoor
Glutenvrije havermuesli snackballetjes
- • Tussendoor
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g glutenvrije havermuesli
- • 150 g notenmix, grof gehakt
- • 125 g pitloze dadels
- • 50 ml notenpasta of pindakaas
- • 3 tl water of amandeldrink
BEreidings wijze
- Knijp de havermuesli met de hand iets fijner.
- Maal de noten, dadels, water of amandeldrink en notenpasta in een keukenmachine of staafmixer fijn. Malen totdat het een plakkerig geheel is geworden.
- Rol het mengsel vervolgens samen met de havermuesli in snackballetjes en laat deze op een stuk bakpapier opstijven.
Boodschappen lijst
- Amandeldrink suikervrij
3,19 1 Liter
removeadd product to cart - Glutenvrije havermuesli
11,50 750 Gram
removeadd product to cart - Dadels zonder pit
2,89 250 Gram
removeadd product to cart - Gemengde notenpasta
8,69 330 Gram
removeadd product to cart - Gemengde noten
5,69 250 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!