Ontbijt
Glutenvrije bananenpannenkoekjes
- • Ontbijt
- • 2 personen
- • 257 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 2 eieren
- • 1 banaan
- • 2 el zonnebloemolie
- • 1½ el choco chunks extra puur
- • ⅓ tl five spices kruidenmix
- • Snufje zout
BEreidings wijze
- Snijd de banaan in stukken en doe samen met de eieren, de specerijenmix en een snufje zout in de mengbeker van de staafmixer (of de blender). Pureer tot een glad mengsel.
- Roer de choco chunks door het beslag.
- Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak 3 kleine pannenkoekjes (ca. 8cm) in 5 minuten goudbruin en gaar; keer halverwege. Bak zo nog eens 3 pannenkoekjes.
Boodschappen lijst
- Choco chunks extra puur
7,99 180 Gram
removeadd product to cart - Five spices kruidenmix
4,39 50 Gram
removeadd product to cart - Bananen
2,99 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2024.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!