Bakken
Glutenvrij haver-zadenbrood met rozemarijn
- • Bakken
- • 4 personen
- • 188 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 150 g glutenvrije havervlokken
- • 150 g zonnebloempitten
- • 80 g pompoenpitten
- • 60 g lijnzaad
- • 3 el kokosolie
- • 3 el psylliumvezels
- • 2 el chiazaad
- • 1 el rozemarijn, fijngehakt
- • 1 tl. zeezout
- • Ook nodig: bakvorm van 24 cm
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Doe alle droge ingrediënten inclusief de fijngehakte rozemarijn in een kom en roer deze door elkaar.
- Smelt de kokosolie en mix dit met 350 ml water door het droge gedeelte heen tot een beslag.
- Doe het beslag in de bakvorm en plaats de bakvorm 45 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
- Haal het brood voorzichtig uit de bakvorm en plaats het brood op een ovenrooster. Bak het brood (zonder bakvorm) nogmaals 45 minuten in de oven.
- Laat het brood afkoelen voordat je het aansnijdt en bewaar het maximaal 5 dagen goed afgesloten in de koelkast of vries het in plakjes in.
Boodschappen lijst
- Zonnebloempitten
1,79 250 Gram
removeadd product to cart - Pompoenpitten
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Psylliumvezels
11,39 250 Gram
removeadd product to cart - Lijnzaad
1,59 250 Gram
removeadd product to cart - Geurloze kokosolie
5,49 500 Ml
removeadd product to cart - Chiazaad
2,19 250 Gram
removeadd product to cart - Rozemarijn
1,99 15 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!