Salade
Gierstsalade met spinazie en mango
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 100 g gierst
- • 100 g spinazie, kleingesneden
- • 100 g rozijnen, geweld
- • 50 g pecannoten
- • 1 mango, in blokjes
- • 1 bakje basilicum, in reepjes
- • 1 bakje peterselie, in reepjes
- • Verse muntblaadjes als garnering
- • Snufje Keltisch zeezout
BEreidings wijze
- Kook de gierst volgens de aanwijzingen op de verpakking, samen met een snufje Keltisch zeezout.
- Laat afkoelen en voeg rozijnen, peterselie, basilicum, mango en de spinazie toe.
- Schep de salade over in een mooie schaal en garneer met pecannoten en muntblaadjes.
Boodschappen lijst
- Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Gierst
2,89 500 Gram
removeadd product to cart - Keltisch zeezout grof
2,89 1 kg
removeadd product to cart - Mango
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
3,19 250 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!