Hoofdgerecht
Gewokte rijst, kimchi, babyspinazie en tofu wokblokjes
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g zilvervlies basmatirijst
- • 180 g tofu wokblokjes mild chili
- • 100 g babyspinazie
- • 1 rode peper, in dunne ringen
- • 4 el kimchi
- • 3 el shoyu
- • 2 el zonnebloemolie
- • 4 takjes koriander
BEreidings wijze
- Kook de zilvervlies basmatirijst zoals op de verpakking staat en laat het vervolgens goed uitlekken.
- Doe de zonnebloemolie in de wokpan en bak de tofu wokblokjes kort aan. Voeg vervolgens de zilvervlies basmatirijst toe samen met de kimchi en wok het ca. 1 min op hoog vuur. Doe als laatst de baby spinazie en shoyu saus erbij en gaar het kort.
- Schep de gewokte rijst op 2 bordjes en garneer het naar smaak met de peperringen en korianderblaadjes.
Boodschappen lijst
- Zilvervliesrijst rond
4,89 1 kg
removeadd product to cart - Babyspinazie
2,59 100 Gram
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart - Zonnebloemolie mild
4,19 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 40 minuten Dit recept is afkomstig van de Ekoplaza campagne
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!