Hoofdgerecht
Gevulde portabello's met kaas en vijgen
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 185 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 140 g vegan roomkaas kruiden-knoflook
- • 4 portabello's, schoongewreven en steeltje verwijderd
- • 4 verse vijgen, in plakjes (of 6-8 gedroogde)
- • Scheutje olijfolie
- • Handje rucola, gewassen en gedroogd
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C (of maak de portabella’s van tevoren ovenklaar en bak ze een kwartier voor het serveren af).
- Leg de portabella’s op hun rug in een ingevette ovenschaal en vul met de kruidenroomkaas. Leg de plakjes vijg erop en sprenkel er een beetje olijfolie over.
- Bak de portabella’s ca. 15 minuten in de oven. Serveer met blaadjes rucola.
Boodschappen lijst
- Portobello
2,25 150 Gram
removeadd product to cart - Vegan roomkaas kruiden-knoflook
3,99 140 Gram
removeadd product to cart - Gedroogde vijgen
4,09 250 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
18,95 1 Liter
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!