Bijgerecht
Gevulde champignon met falafel
- • Bijgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 10 champignons, steeltjes verwijderd
- • 60 g falafel balletjes
- • 40 g hummus
- • 2 tl peterselie, fijngesneden
- • 1 tl extra virgin olijfolie
- • 1 tl oregano
- • Snufje zeezout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 210C
- Verkruimel de Florentin BIO Falafel balletjes in een kom totdat het de structuur heeft van broodkruimels
- Mix de verkruimelde falafel samen met de hummus classic en een snufje zeezout tot een pasta
- Vul elke champignon met 2 theelepels falafelpasta. Plaats de gevulde champignons op de bakplaat en sprenkel wat olijf olie eroverheen
- Bak de champignons 20-25 minutes op 210C, totdat ze lichtbruin zijn
- Plaats de gebakken champignons op een schaal met verse peterselie en Za’atar erover heen en serveer direct
Boodschappen lijst
- Extra vierge olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Witte champignons
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Falafelballetjes
4,75 240 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!