Gevulde champignon met falafel
Gevulde champignon met falafel

Bijgerecht

Gevulde champignon met falafel

  • Bijgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

10 champignons, steeltjes verwijderd
60 g falafel balletjes
40 g hummus
2 tl peterselie, fijngesneden
1 tl extra virgin olijfolie
1 tl oregano
Snufje zeezout

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 210C
  2. Verkruimel de Florentin BIO Falafel balletjes in een kom totdat het de structuur heeft van broodkruimels
  3. Mix de verkruimelde falafel samen met de hummus classic en een snufje zeezout tot een pasta
  4. Vul elke champignon met 2 theelepels falafelpasta. Plaats de gevulde champignons op de bakplaat en sprenkel wat olijf olie eroverheen
  5. Bak de champignons 20-25 minutes op 210C, totdat ze lichtbruin zijn
  6. Plaats de gebakken champignons op een schaal met verse peterselie en Za’atar erover heen en serveer direct

Boodschappen lijst