Bijgerecht
Gestoofde prei met spekjes
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 4 preien, gewassen en in lengte gehalveerd, in stukken
- • 1 sjalotje, fijngesnipperd
- • 200 ml witte wijn
- • 150 g spekblokjes
- • 1 el plantaardige olie
- • 1 takje rozemarijn, naaldjes fijngehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verhit de olie in een koekenpan en fruit hierin het sjalotje. Voeg de spekjes toe en bak uit.
- Meng de rozemarijn door de spekjes en leg de stukken prei in de pan. Bak op laag vuur mee tot ze warm zijn en giet dan de wijn erbij. Laat 10 minuten stoven.
- Breng op smaak met zout en peper.
Boodschappen lijst
- Gerookte spekreepjes
5,20 200 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Prei
2,99 2 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!