Salade
Gemarineerde venkelsalade
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 venkel, loof en harde stukken verwijderd en in flinterdunne reepjes
- • 1 teentje knoflook, fijngehakt
- • 6 el olijfolie
- • 3 el citroensap
- • Zout & versgemalen peper
BEreidings wijze
- Meng de venkelrepen met het citroensap, de olijfolie, knoflook, zout en peper en laat enkele uren tot enige dagen marineren. Schep zo nu en dan om.
- Proef en voeg eventueel meer zout, peper en/of citroensap toe.
Boodschappen lijst
- Zwarte peper gemalen
3,99 45 Gram
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,19 200 Ml
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Venkel
3,14 450 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!