Hoofdgerecht
Gemarineerde saucijzen
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 8 rundersaucijzen
- • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- • 4 eetl. olijfolie
- • 4 eetl. ketchup
- • 1 eetl. honing
- • 1 eetl. mosterd
- • 1 theel. cayennepeper
- • Blaadjes van paar takjes tijm
BEreidings wijze
- Breng ruim water aan de kook. Zet het vuur klein en leg de saucijzen in het water. Laat ze 5 minuten voorgaren, haal ze uit de pan en dep ze droog.
- Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar en leg er de worsten 30 minuten in.
- Rooster de saucijzen in enkele minuten goudbruin op de barbecue. Bestrijk ze tijdens het grillen regelmatig met de marinade.
Boodschappen lijst
- Tomatenketchup
2,69 500 Gram
removeadd product to cart - Tijm in schaaltje
1,59 15 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
5,99 500 Ml
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,29 170 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Bloemenhoning
4,59 450 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!