Hoofdgerecht
Gemarineerde rosbief op Koreaanse wijze
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g rosbief (aan stuk), in smalle reepjes
- • 250 g bruine rijstnoedels pompoen/gember
- • 200 ml sojasaus
- • 8 blaadjes sla
- • 2 teentjes knoflook, geperst
- • 2 cm verse gember, geschild en geraspt
- • 1 zure appel, geschild en geraspt
- • 1 rode peper, zaadlijsten eruit en in boogjes
- • 2 el sesamzaadjes, geroosterd
- • 2 el olie
- • 1 tl rietsuiker
BEreidings wijze
- Marineer de biefreepjes minimaal een uur in de sojasaus, suiker, gember, rode peper en knoflook (zorg dat het vlees onder staat).
- Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de biefreepjes in de olie snel bruin.
- Bestrooi met geraspte appel en sesamzaadjes en serveer met de slablaadjes waarin ieder de biefreepjes rolt.
Boodschappen lijst
- Cosmic Crisp appels
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Sesamzaad
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Rietsuiker Fairtrade
3,99 1 kg
removeadd product to cart - Bruine rijstnoedels pompoen/ gember
4,19 250 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart - Gember
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!