Ontbijt
Geitenkwark met choco-appelcompote
- • Ontbijt
- • 2 personen
- • 366 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g volle geitenkwark
- • 25 g vegan chocoladepasta
- • 4 dadels, ontpit en in stukjes
- • 1 appel, in blokjes met schil
- • Optioneel: blaadjes van 1 takje tijm
BEreidings wijze
- (Eventueel 1 dag van tevoren:) zet voor de compote de stukjes appel en dadel met een beetje water op in een pannetje en laat in een paar minuten zacht worden (hoe lang hangt af van hoe zacht je het wilt hebben). Let op voor aanbranden en voeg eventueel extra water toe. Roer de chocoladepasta erdoor en voeg de tijm toe. Haal van het vuur en laat afkoelen.
- Serveer de geitenkwark met een lepel choco-appelcompote en eventueel wat extra tijm.
Boodschappen lijst
- Chocoladepasta
4,19 270 Gram
removeadd product to cart - Elstar appels
3,59 600 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit: Lekker Weten Winter 2020
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!