Hoofdgerecht
Gegrilde snijbonen met feta, rode ui en citroen
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 120 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g snijbonen, gehalveerd
- • 100 g feta, verbrokkeld
- • 1 rode ui, in flinterdunne ringen
- • 1 citroen, de rasp
- • 4 takjes munt
- • 1 el olijfolie
- • Zout & zwarte peper
BEreidings wijze
- Wrijf de snijbonen in met de olijfolie.
- Rooster de snijbonen op een hete BBQ of in een grillpan totdat ze beetgaar zijn en er mooie grilstreepjes op te zien zijn. Keer ze regelmatig.
- Leg de snijbonen op de borden en verdeel de rode ui, feta, munt en citroenrasp erover. Bestrooi met peper en zout.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Snijbonen
3,23 250 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 20 minuten Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2020.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!