Hoofdgerecht
Gegrilde groene asperges met chili-tofukruim
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 251 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 360 g tofu wok blokjes mild chili
- • 2 bossen groene asperges, harde uiteinden verwijderd
- • 1 krop eikenbladsla, geplukt, gewassen en gedroogd
- • 1 citroen, rasp en sap
- • 1 rode peper, in fijne reepjes
- • 2 el wok olie
BEreidings wijze
- Blancheer de asperges 3 minuten. Laat schrikken in koud water en droog met keukenpapier. Leg ze in een platte schaal en besprenkel met 1 el van de olie.
- Bak de asperges beetgaar in een grillpan op matig vuur tot er mooie grillstreepjes op te zien zijn.
- Bak in een (wok)pan met een el olie de tofublokjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak op het laatst de rode peperreepjes mee en voeg het citroensap en de rasp toe.
- Maak de borden op: beleg ze met sla en asperges en schep het chili-tofu-citroenkruim erop.
Boodschappen lijst
- Wokolie
3,79 500 Ml
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Tofu wokblokjes mild chili
3,69 180 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2020.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!