Lunch
Garnalenomelet met zoete tomatensaus
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 8 eieren
- • 200 g garnalen, in stukjes
- • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- • 1 ui, fijngesneden
- • Klein handje bladselderij, fijngehakt
- • TOMATENSAUS:
- • 200 ml tomatenpuree
- • 150-200 ml water
- • 2 teentjes knoflook, geraspt
- • 2 el azijn
- • 1-2 el rietsuiker of gembersiroop
- • 1 el sojasaus of ketjap
- • Flinke scheut Worcestershire saus
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Verwarm alle ingrediënten voor de saus in een pannetje. Verdun eventueel met extra water.
- Klop de eieren los en meng er de ui, garnalen, selderij, knoflook en wat zout en peper door.
- Verhit een scheutje olie in een koekenpan en bak 4 kleine of 1 grote omelet van het eimengsel.
- Serveer de omelet(jes) met de saus er apart bij. Lekker met rijst of boerenbrood.
Boodschappen lijst
- Garnalen
5,99 100 Gram
removeadd product to cart - Eieren
4,99 10 stuk
removeadd product to cart - Tomatenpuree
1,29 200 Gram
removeadd product to cart - Zoete ketjap manis
2,89 250 ML
removeadd product to cart - Uien
1,99 1 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Worcestershire saus
3,69 140 Gram
removeadd product to cart - Gembersiroop
4,19 250 ML
removeadd product to cart - Natuurazijn - inmaakazijn
1,59 750 ML
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst Tip: liever vega? Ga dan voor tofu of gedroogde paddenstoelen
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!