Bakken
Fudge met pecannoten
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 100 ml honing
- • 75 g pure chocolade, in kleine stukjes
- • 50 g kokosolie, gesmolten
- • 45 g pecannoten, grof gehakt
- • 30 g cacaopoeder
- • 2 el pindakaas
- • 2 el notenpasta
BEreidings wijze
- Smelt de chocolade au bain-marie* en voeg daarna de rest van de ingrediënten, behalve de pecannoten, toe. Roer alles goed door elkaar tot je een mooi, egaal mengsel hebt.
- Voeg de pecannoten toe en roer nogmaals goed door. Giet het mengsel in een met bakpapier beklede en ingevet
- bakblik en laat ca. 2 uur in de koelkast opstijven (of 20 minuten in de diepvries).
- Snijd de fudge met een heet mes in stukjes.
Boodschappen lijst
- Pure chocolade 80%
4,69 100 Gram
removeadd product to cart - Pindakaas smooth
3,79 250 Gram
removeadd product to cart - Gemengde notenpasta zeezout
5,99 175 Gram
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Extra virgin kokosolie
7,49 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2015.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!