Bakken
Fudge met pecannoten
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 100 ml honing
- • 75 g pure chocolade, in kleine stukjes
- • 50 g kokosolie, gesmolten
- • 45 g pecannoten, grof gehakt
- • 30 g cacaopoeder
- • 2 el pindakaas
- • 2 el notenpasta
BEreidings wijze
- Smelt de chocolade au bain-marie* en voeg daarna de rest van de ingrediënten, behalve de pecannoten, toe. Roer alles goed door elkaar tot je een mooi, egaal mengsel hebt.
- Voeg de pecannoten toe en roer nogmaals goed door. Giet het mengsel in een met bakpapier beklede en ingevet
- bakblik en laat ca. 2 uur in de koelkast opstijven (of 20 minuten in de diepvries).
- Snijd de fudge met een heet mes in stukjes.
Boodschappen lijst
- Pure chocolade 80%
3,39 100 Gram
removeadd product to cart - Pindakaas smooth
3,79 250 Gram
removeadd product to cart - Gemengde notenpasta zeezout
5,29 175 Gram
removeadd product to cart - Bloemenhoning
4,89 450 Gram
removeadd product to cart - Pecannoten
3,89 75 Gram
removeadd product to cart - Kokosolie extra virgin
6,99 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Bron: Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!