Fruit-ijslolly's met rozenwater
Fruit-ijslolly's met rozenwater

Dessert

Fruit-ijslolly's met rozenwater

  • Dessert
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

20 blauwe bessen
12 aardbeien, in plakjes
2 el rozenwater
Ook nodig: 4 ijslollyvormpjes

BEreidings wijze

  1. Meng het rozenwater door 400 ml water.
  2. Verdeel het fruit over de ijsvormpjes. Giet het rozenwater erop en steek de stokjes erin.
  3. Zet de ijslolly's minimaal 4 uur in de diepvries.

Boodschappen lijst

  • product
    Blauwe bessen

    2,99 125 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Aardbeien

    3,59 200 Gram

  • product
    Rozenwater

    3,44 50 ml

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer