Frittata met zoete aardappel
Frittata met zoete aardappel

Hoofdgerecht

Frittata met zoete aardappel

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

6 eieren
1 grote zoete aardappel, geschild en in stukken (mogen er ook twee zijn)
1 aubergine, in stukken
1 courgette, in stukken
2 rode paprika's, in stukken
100 g geraspte (geiten)kaas
2 el olijfolie
2 el kwark
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Hussel de groenten met de olijfolie en rooster ze ca. 20 minuten in de oven.
  3. Klop de eieren los met de kwark en zout en peper.
  4. Leg de geroosterde groenten in een platte ovenschaal en giet het eimengsel erover. Bestrooi met geraspte (geiten)kaas. Verlaag de oventemperatuur naar 200°C en bak de frittata in ca. 20 minuten goudbruin en gaat. Serveer met sla.

Boodschappen lijst

  • product
    Volle kwark

    2,99 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Milde olijfolie

    9,99 500 Ml

    remove
    add product to cart
  • product
    Eieren

    3,19 6 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Aubergine

    4,88 2 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Courgette

    4,19 2 stuks

    remove
    add product to cart
  • product
    Rode paprika

    3,99 2 stuks

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Lente.