Frittata met zoete aardappel
Frittata met zoete aardappel

Hoofdgerecht

Frittata met zoete aardappel

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

1 grote zoete aardappel, geschild en in stukken (mogen er ook twee zijn)
1 aubergine, in stukken
1 courgette, in stukken
2 rode paprika's, in stukken
2 eetl olijfolie
6 eieren
2 eetl kwark
zout en peper
ca. 100 g geraspte (geiten)kaas

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Hussel de groenten met de olijfolie en rooster ze ca. 20 minuten in de oven.
  3. Klop de eieren los met de kwark en zout en peper.
  4. Leg de geroosterde groenten in een platte ovenschaal en giet het eimengsel erover. Bestrooi met geraspte (geiten)kaas. Verlaag de oventemperatuur naar 200°C en bak de frittata in ca. 20 minuten goudbruin en gaat. Serveer met sla.

Boodschappen lijst

Tips

Bron: Lekker Weten Lente