Hoofdgerecht
Frittata met zoete aardappel
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 grote zoete aardappel, geschild en in stukken (mogen er ook twee zijn)
- • 1 aubergine, in stukken
- • 1 courgette, in stukken
- • 2 rode paprika's, in stukken
- • 2 eetl olijfolie
- • 6 eieren
- • 2 eetl kwark
- • zout en peper
- • ca. 100 g geraspte (geiten)kaas
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 220°C.
- Hussel de groenten met de olijfolie en rooster ze ca. 20 minuten in de oven.
- Klop de eieren los met de kwark en zout en peper.
- Leg de geroosterde groenten in een platte ovenschaal en giet het eimengsel erover. Bestrooi met geraspte (geiten)kaas. Verlaag de oventemperatuur naar 200°C en bak de frittata in ca. 20 minuten goudbruin en gaat. Serveer met sla.
Boodschappen lijst
- Volle kwark
2,89 500 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
5,99 500 Ml
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuk
removeadd product to cart - Aubergine
2,99 2 stuk
removeadd product to cart - Courgette
2,29 2 stuk
removeadd product to cart - Rode paprika
3,49 2 stuk
removeadd product to cart - Zoete aardappelen
2,49 600 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bron: Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!