Frittata met spinazie en cherrytomaatjes
Frittata met spinazie en cherrytomaatjes

Lunch

Frittata met spinazie en cherrytomaatjes

  • Lunch
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

5 eieren
250 g cherrytomaatjes, gehalveerd
100 g spinazie, grof gesneden
Handjevol rucola
Scheutje sojaroom
Boter of olie om in te bakken
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Bestrooi de tomaatjes met zout en peper en laat even intrekken.
  2. Klop de eieren los met een scheutje room en een snufje zout.
  3. Verwarm op laag vuur de boter of olie in een pan met antiaanbaklaag. Giet het eimengsel erin en verdeel de spinazie en tomaatjes erover.
  4. Laat de frittata, met een deksel op de pan, in circa 30 minuten gaar worden. Bestrooi vlak voor het serveren met de rucola.

Boodschappen lijst

  • product
    Cherry trostomaten

    2,49 250 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Eieren

    3,49 6 stuks

    Uit assortiment

  • product
    Soja cuisine

    2,29 250 Ml

    remove
    add product to cart
  • product
    Spinazie

    3,99 200 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Rucola

    2,29 75 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Romatomaten

    2,99 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente