Lunch
Frittata met spinazie en cherrytomaatjes
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 5 eieren
- • 250 g cherrytomaatjes, gehalveerd
- • 100 g spinazie, grof gesneden
- • Handjevol rucola
- • Scheutje sojaroom
- • Boter of olie om in te bakken
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Bestrooi de tomaatjes met zout en peper en laat even intrekken.
- Klop de eieren los met een scheutje room en een snufje zout.
- Verwarm op laag vuur de boter of olie in een pan met antiaanbaklaag. Giet het eimengsel erin en verdeel de spinazie en tomaatjes erover.
- Laat de frittata, met een deksel op de pan, in circa 30 minuten gaar worden. Bestrooi vlak voor het serveren met de rucola.
Boodschappen lijst
- Cherry trostomaten
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Soja cuisine
2,29 250 Ml
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Romatomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Ongezouten roomboter
4,59 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!