Frittata met spinazie, chorizo en geitenkaas
Frittata met spinazie, chorizo en geitenkaas

Lunch

Frittata met spinazie, chorizo en geitenkaas

  • Lunch
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

200 g spinazie, gewassen en grof gesneden
200 g chorizo, in dunne plakjes
100 g harde geitenkaas, geraspt
50 ml slagroom
8 eieren
Olijfolie
Peper

BEreidings wijze

  1. Klop de eieren los met de slagroom en peper.
  2. Verwarm een beetje olie in een niet te grote koekenpan en roerbak hierin de spinazie. Voeg de chorizo toe zodra de spinazie geslonken is. Houd eventueel wat plakjes achter om erbovenop te leggen.
  3. Giet het eimengsel op de spinazie en laat al roerend een klein beetje stollen. Beleg de bovenkant eventueel met achtergehouden plakjes chorizo en bestrooi met de geitenkaas. Zet het vuur laag en laat met deksel op de pan langzaam verder stollen tot ook de bovenkant gaar is.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst