Lunch
Frittata met spinazie, chorizo en geitenkaas
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 200 g spinazie, gewassen en grof gesneden
- • 200 g chorizo, in dunne plakjes
- • 100 g harde geitenkaas, geraspt
- • 50 ml slagroom
- • 8 eieren
- • Olijfolie
- • Peper
BEreidings wijze
- Klop de eieren los met de slagroom en peper.
- Verwarm een beetje olie in een niet te grote koekenpan en roerbak hierin de spinazie. Voeg de chorizo toe zodra de spinazie geslonken is. Houd eventueel wat plakjes achter om erbovenop te leggen.
- Giet het eimengsel op de spinazie en laat al roerend een klein beetje stollen. Beleg de bovenkant eventueel met achtergehouden plakjes chorizo en bestrooi met de geitenkaas. Zet het vuur laag en laat met deksel op de pan langzaam verder stollen tot ook de bovenkant gaar is.
Boodschappen lijst
- Boeren slagroom
2,39 200 ml
removeadd product to cart - Droge worst paprika peper
4,29 120 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!