Hoofdgerecht
Frittata met munt, aardappel en spekjes
- • Hoofdgerecht
- • 8 personen
- • 301 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 100 g voorgekookte aardappelen, in blokjes
- • 50 g Parmigiano Reggiano, geraspt
- • 50 g spekblokjes of -reepjes
- • 8 eieren
- • 4 el melk
- • 2 el olijfolie
- • 10 blaadjes munt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Klop de eieren los in een kom met de melk, munt, Parmigiano, peper en zout.
- Bak de spekjes uit in de olie in een koekenpan. Voeg de aardappelblokjes toe en schep om.
- Giet het eiermengsel in de koekenpan, meng de spekjes en aardappel door het ei en draai het vuur zo laag mogelijk. Sluit de pan af met een deksel of een groot bord.
- Draai de frittata om als het ei net gestold is en de onderkant lichtbruin is. Bak kort aan de andere kant en laat de frittata dan uit de pan op een groot bord glijden.
Boodschappen lijst
- Munt in schaaltje
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
8,89 500 Ml
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,59 150 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Gerookte spekreepjes
4,99 200 Gram
removeadd product to cart - Halfvolle melk
1,59 1 Liter
removeadd product to cart
Tips
Bron: Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!