Hoofdgerecht
Fritatta met zoete aardappel
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 6 eieren
- • 2 rode paprika's, in stukken
- • 1 grote zoete aardappel, geschild en in stukken
- • 1 aubergine, in stukken
- • 1 courgette, in stukken
- • 100 g geraspte kaas
- • 2 el kwark
- • 2 el olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 220ºC.
- Hussel de groenten met de olijfolie en rooster ze ca. 20 minuten in de oven.
- Klop de eieren los met de kwark en zout en peper.
- Leg de geroosterde groenten in een platte ovenschaal en giet het eimengsel erover. Bestrooi met geraspte (geiten)kaas. Verlaag de oventemperatuur naar 200ºC en bak de frittata in ca. 20 minuten goudbruin en gaar. Serveer met sla.
Boodschappen lijst
- Zoete bataat
4,99 1 kg
removeadd product to cart - Courgette
4,19 2 stuks
removeadd product to cart - Eieren
3,19 6 stuks
removeadd product to cart - Aubergine
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Rode paprika
4,99 2 stuks
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!