Fritatta met zoete aardappel
Fritatta met zoete aardappel

Hoofdgerecht

Fritatta met zoete aardappel

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

6 eieren
2 rode paprika's, in stukken
1 grote zoete aardappel, geschild en in stukken
1 aubergine, in stukken
1 courgette, in stukken
100 gram geraspte kaas
2 eetl. kwark
2 eetl. olijfolie
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 220ºC.
  2. Hussel de groenten met de olijfolie en rooster ze ca. 20 minuten in de oven.
  3. Klop de eieren los met de kwark en zout en peper.
  4. Leg de geroosterde groenten in een platte ovenschaal en giet het eimengsel erover. Bestrooi met geraspte (geiten)kaas. Verlaag de oventemperatuur naar 200ºC en bak de frittata in ca. 20 minuten goudbruin en gaar. Serveer met sla.

Boodschappen lijst