Hoofdgerecht
Flammkuchen met zuurkool en cranberries
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 150 g zuurkool, afgespoeld en uitgelekt
- • 25 g boter
- • 1 rol flammkuchen deeg
- • 3 el crème fraîche
- • 2 el verse cranbery's
- • 1 el honing
- • 2 takjes tijm, de blaadjes afgerist
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Verhit de boter op laag vuur in een pan met antiaanbaklaag. Voeg de zuurkool, honing en tijm toe. Roer goed door en breng op smaak met zout en peper. Laat 5 minuten bakken, haal van het vuur en laat afkoelen.
- Besmeer het flammkuchendeeg met de crème fraiche, spreid de zuurkool erover uit en verdeel de cranberries over het deeg.
- Bak de flammkuchen 10 minuten in de oven.
Boodschappen lijst
- Ongezouten roomboter
3,89 250 Gram
removeadd product to cart - Bloemenhoning
4,89 450 Gram
removeadd product to cart - Tijm
2,79 15 Gram
removeadd product to cart - Zuurkool
1,99 360 Gram
removeadd product to cart - Flammkuchen deeg
3,99 270 Gram
removeadd product to cart - Crème fraiche
2,79 150 Ml
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!