Hoofdgerecht
Flammkuchen met zuurkool en cranberries
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 150 g zuurkool, afgespoeld en uitgelekt
- • 25 g boter
- • 1 rol flammkuchen deeg
- • 3 el crème fraîche
- • 2 el verse cranbery's
- • 1 el honing
- • 2 takjes tijm, de blaadjes afgerist
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Verhit de boter op laag vuur in een pan met antiaanbaklaag. Voeg de zuurkool, honing en tijm toe. Roer goed door en breng op smaak met zout en peper. Laat 5 minuten bakken, haal van het vuur en laat afkoelen.
- Besmeer het flammkuchendeeg met de crème fraiche, spreid de zuurkool erover uit en verdeel de cranberries over het deeg.
- Bak de flammkuchen 10 minuten in de oven.
Boodschappen lijst
- Ongezouten roomboter
4,69 250 Gram
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Tijm
2,99 15 Gram
removeadd product to cart - Zuurkool
2,19 350 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!