Soep
Erwtensoep met roggemeel-pannenkoeken
- • Soep
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 ml amandeldrink
- • 150 g roggemeel
- • 2 eieren
- • 1 pot erwtensoep
- • Boter of olie, om in te bakken
BEreidings wijze
- Maak het pannenkoekenbeslag: roer de eieren los met de amandeldrink, voeg beetje bij beetje het roggemeel toe en roer tot een mooi beslag. Laat tien minuten staan.
- Verhit wat boter of olie in een kleine koekenpan. Bak pannenkoekjes van het beslag. Houd ze warm tussen twee borden of in een lauwe oven (op 50°).
- Verwarm de erwtensoep. Serveer de erwtensoep met de opgerolde pannenkoeken.
Boodschappen lijst
- Amandeldrink ongezoet
3,19 1 Liter
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!