Hoofdgerecht
Empanadillas met tomaat en tonijn
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 187 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 800 g tomatenblokjes
- • 6 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid
- • 2 blikjes tonijn, uitgelekt
- • 2 teentjes knoflook, gesnipperd
- • 1 grote ui, gesnipperd
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Bak de ui en knoflook zacht en voeg daarna de tomatenblokjes toe. Maak goed op smaak met zout en peper.
- Voeg de uitgelekte tonijn toe.
- Snijd de plakjes bladerdeeg schuin doormidden. Leg op elk driehoekje wat vulling en vouw dicht. Maak met een vork streepjes op de rand.
- Bak de empanadillas goudbruin en knapperig in de oven (ca. 15 minuten). Serveer warm of koud.
Boodschappen lijst
- Uien
2,59 1 kg
removeadd product to cart - Tonijnstukken in water
3,29 160 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Tomatenstukjes
1,79 400 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!