Eiwrap met zongedroogde tomaat en salade
Eiwrap met zongedroogde tomaat en salade

Lunch

Eiwrap met zongedroogde tomaat en salade

  • Lunch
  • 2 personen
  • 372 kcal / portie

Ingrediënten lijst

4 zongedroogde tomaten, in reepjes
3 eieren
½ komkommer, in plakjes
Flinke handvol sla naar keuze
6 el melk
2 el kruidenkaas
2 el olie
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Kluts de eieren met de melk en breng op smaak met zout en peper.
  2. Verhit 1 eetlepel van de olie in een kleine koekenpan en giet daarin de helft van het eimengsel. Bak hiervan een omelet. Herhaal met de andere helft van het ei.
  3. Besmeer de omeletten met kruidenkaas en leg in het midden een beetje sla, komkommer en zongedroogde tomaatjes.
  4. Vouw de omeletten dicht en zet ze vast met een prikker. Of wikkel ze in een stuk bakpapier of papieren sandwichzakje en bind dicht met keukentouw.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2023.