Lunch
Eiwrap met zongedroogde tomaat en salade
- • Lunch
- • 2 personen
- • 372 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 zongedroogde tomaten, in reepjes
- • 3 eieren
- • ½ komkommer, in plakjes
- • Flinke handvol sla naar keuze
- • 6 el melk
- • 2 el kruidenkaas
- • 2 el olie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kluts de eieren met de melk en breng op smaak met zout en peper.
- Verhit 1 eetlepel van de olie in een kleine koekenpan en giet daarin de helft van het eimengsel. Bak hiervan een omelet. Herhaal met de andere helft van het ei.
- Besmeer de omeletten met kruidenkaas en leg in het midden een beetje sla, komkommer en zongedroogde tomaatjes.
- Vouw de omeletten dicht en zet ze vast met een prikker. Of wikkel ze in een stuk bakpapier of papieren sandwichzakje en bind dicht met keukentouw.
Boodschappen lijst
- Zongedroogde tomaten in olie
3,99 190 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Komkommer
1,69 1 stuks
removeadd product to cart - Slamelange
2,29 125 Gram
removeadd product to cart - Halfvolle melk
1,39 1 Liter
removeadd product to cart - California Frischkäse kruiden 70+
2,99 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!