Eiwrap met gebakken champignons en tomaat
Eiwrap met gebakken champignons en tomaat

Lunch

Eiwrap met gebakken champignons en tomaat

  • Lunch
  • 4 personen
  • 323 kcal / portie

Ingrediënten lijst

500 g kastanjechampignons, in plakjes
320 g cherrytomaten, gehalveerd
40 g havermout
30 g peterselie, fijngehakt
10 eieren
Flinke handvol rucola
4 tl zonnebloemolie
4 tl mosterdpoeder, aangelengd met een beetje water

BEreidings wijze

  1. Verhit de helft van de olie in een pan en bak hierin de champignons 6-8 minuten. Voeg de tomaatjes toe en bak een paar minuten mee.
  2. Breek de eieren in een kom en roer de peterselie en de havermout erdoor. Bak hiervan 4 wraps in een koekenpan.
  3. Besmeer elke wrap met een beetje mosterd en beleg met een kwart van de vulling. Verdeel de rucola erover en klap dicht.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023.