Lunch
Eiwrap met gebakken champignons en tomaat
- • Lunch
- • 4 personen
- • 323 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g kastanjechampignons, in plakjes
- • 320 g cherrytomaten, gehalveerd
- • 40 g havermout
- • 30 g peterselie, fijngehakt
- • 10 eieren
- • Flinke handvol rucola
- • 4 tl zonnebloemolie
- • 4 tl mosterdpoeder, aangelengd met een beetje water
BEreidings wijze
- Verhit de helft van de olie in een pan en bak hierin de champignons 6-8 minuten. Voeg de tomaatjes toe en bak een paar minuten mee.
- Breek de eieren in een kom en roer de peterselie en de havermout erdoor. Bak hiervan 4 wraps in een koekenpan.
- Besmeer elke wrap met een beetje mosterd en beleg met een kwart van de vulling. Verdeel de rucola erover en klap dicht.
Boodschappen lijst
- Kastanjechampignons
2,59 250 Gram
removeadd product to cart - Havermout
1,99 600 Gram
removeadd product to cart - Eieren
5,39 10 stuks
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Gemalen mosterdzaad
3,99 40 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!