Lunch
Eiwrap met gebakken champignons en tomaat
- • Lunch
- • 4 personen
- • 323 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g kastanjechampignons, in plakjes
- • 320 g cherrytomaten, gehalveerd
- • 40 g havermout
- • 30 g peterselie, fijngehakt
- • 10 eieren
- • Flinke handvol rucola
- • 4 tl zonnebloemolie
- • 4 tl mosterdpoeder, aangelengd met een beetje water
BEreidings wijze
- Verhit de helft van de olie in een pan en bak hierin de champignons 6-8 minuten. Voeg de tomaatjes toe en bak een paar minuten mee.
- Breek de eieren in een kom en roer de peterselie en de havermout erdoor. Bak hiervan 4 wraps in een koekenpan.
- Besmeer elke wrap met een beetje mosterd en beleg met een kwart van de vulling. Verdeel de rucola erover en klap dicht.
Boodschappen lijst
- Kastanjechampignons
2,59 250 Gram
removeadd product to cart - Havermout
1,99 600 Gram
removeadd product to cart - Rucola
2,29 75 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!