Tussendoor
Eierkoeken van amandelmeel
- • Tussendoor
- • 8 personen
- • 135 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g amandelmeel
- • 50 g speltbloem
- • 4 grote of 5 kleine eieren
- • 2 el agavesiroop (of 3 el honing)
- • 2 tl bakpoeder
- • Snufje zout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Mix alle ingrediënten in een kom goed door elkaar.
- Schep met een flinke lepel hoopjes beslag op de bakplaat. Gebruik de lepel om een mooie ronde vorm te maken.
- Bak de eierkoeken 9-10 minuten in de oven. Blijf erbij, want ze verbranden snel. Laat afkoelen en serveer.
Boodschappen lijst
- Amandelmeel
8,69 400 Gram
removeadd product to cart - Speltbloem
3,89 1 kg
removeadd product to cart - Donkere agavesiroop
3,59 250 Ml
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Wijnsteenbakpoeder
2,99 115 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2017. Ook lekker als toetje met topping van kokosolie en blauwe bessen. Wil je ze meegeven aan de kids naar school? Vries ze dan in, zodat ze vers de broodtrommel ingaan.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!