Eierkoeken van amandelmeel
Eierkoeken van amandelmeel

Tussendoor

Eierkoeken van amandelmeel

  • Tussendoor
  • 8 personen
  • 135 kcal / portie

Ingrediënten lijst

200 g amandelmeel
50 g speltbloem
4 grote of 5 kleine eieren
2 el agavesiroop (of 3 el honing)
2 tl bakpoeder
Snufje zout

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Mix alle ingrediënten in een kom goed door elkaar.
  3. Schep met een flinke lepel hoopjes beslag op de bakplaat. Gebruik de lepel om een mooie ronde vorm te maken.
  4. Bak de eierkoeken 9-10 minuten in de oven. Blijf erbij, want ze verbranden snel. Laat afkoelen en serveer.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2017. Ook lekker als toetje met topping van kokosolie en blauwe bessen. Wil je ze meegeven aan de kids naar school? Vries ze dan in, zodat ze vers de broodtrommel ingaan.