Sauzen & dressings
Doperwtenspread
- • Sauzen & dressings
- • 2 personen
- • 32 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 150 g doperwten (diepvries)
- • 2 zongedroogde tomaten, geweekt
- • 1 teentje knoflook, gepeld
- • ¼ rode peper
- • 2 el zoetzure chilisaus
- • 1 el gedroogd zeewier
- • 4 blaadjes verse munt
- • Snuf zwarte peper
BEreidings wijze
- Verwarm de doperwten in bijna kokend water; laat ze niet koken. Volg de aanwijzingen op de verpakking.
- Doe de doperwten in een keukenmachine en voeg alle overige ingrediënten toe. Mix goed door elkaar met 1½ el water.
Boodschappen lijst
- Thaise zoetzure woksaus
2,59 100 Gram
removeadd product to cart - Halfgedroogde tomaten in olie
4,29 190 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2017.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!