Bijgerecht
Crostini met parmaham en geitenkaas
- • Bijgerecht
- • 4 personen
- • 181 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 120 g zachte geitenkaas
- • 70 g parmaham, in stukjes gescheurd
- • 1 afbakstokbrood naar keuze, in schuine plakjes
- • 8-10 tl mangochutney
- • Scheutje olijfolie
- • Zeezout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Besmeer de plakjes stokbrood met olijfolie en bestrooi met een beetje zeezout.
- Bak de plakjes stokbrood 3 tot 4 minuten af in de oven. Halverwege keren.
- Leg op iedere crostini een plakje parmaham, een beetje geitenkaas en een lepeltje mangochutney.
Boodschappen lijst
- Wit stokbrood
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Rolletje verse geitenkaas 50+
3,89 125 Gram
removeadd product to cart - Prosciutto di Parma
7,99 70 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!