Bijgerecht
Crostini met parmaham en geitenkaas
- • Bijgerecht
- • 4 personen
- • 181 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 120 g zachte geitenkaas
- • 70 g parmaham, in stukjes gescheurd
- • 1 afbakstokbrood naar keuze, in schuine plakjes
- • 8-10 tl mangochutney
- • Scheutje olijfolie
- • Zeezout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Besmeer de plakjes stokbrood met olijfolie en bestrooi met een beetje zeezout.
- Bak de plakjes stokbrood 3 tot 4 minuten af in de oven. Halverwege keren.
- Leg op iedere crostini een plakje parmaham, een beetje geitenkaas en een lepeltje mangochutney.
Boodschappen lijst
- Wit stokbrood
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Rolletje verse geitenkaas 50+
3,89 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!