Crostini met parmaham en geitenkaas
Crostini met parmaham en geitenkaas

Bijgerecht

Crostini met parmaham en geitenkaas

  • Bijgerecht
  • 4 personen
  • 181 kcal / portie

Ingrediënten lijst

120 g zachte geitenkaas
70 g parmaham, in stukjes gescheurd
1 afbakstokbrood naar keuze, in schuine plakjes
8-10 tl mangochutney
Scheutje olijfolie
Zeezout

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Besmeer de plakjes stokbrood met olijfolie en bestrooi met een beetje zeezout.
  3. Bak de plakjes stokbrood 3 tot 4 minuten af in de oven. Halverwege keren.
  4. Leg op iedere crostini een plakje parmaham, een beetje geitenkaas en een lepeltje mangochutney.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest