Lunch
Croque Monsieur met vegan kaas en paprikamayonaise
- • Lunch
- • 4 personen
- • 737 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 50 g kokosolie
- • 60 g tarwebloem
- • 500 ml rijstdrink
- • Zout en peper
- • 8 sneejtes donkerbruin brood
- • 8 plakjes vegan broodbeleg bieslook
- • 16 plakken vegan kaas
- • 5 el vegan mayonaise
- • 1 tl gerookte paprikapoeder
- • 50 g gegrilde paprika, fijngehakt
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Maak een vegan bechamelsaus: smelt in een pan de kokosolie op laag vuur, voeg de bloem toe en roer tot het gaar is, ca. 5 minuten. Voeg daarna langzaam en al roerend de rijstdrink toe en roer tot je een mooie, dikke bechamelsaus hebt. Breng op smaak met zout en peper.
- Leg de sneetjes brood naast elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat. Beleg ze ieder met een plakje van het broodbeleg en schep daarop 2 eetlepels bechamelsaus. Dek af met 2 plakjes kaas. Leg de sneetjes op elkaar met het beleg naar boven (zodat je in totaal 4 croque’s hebt). Bak in de oven in ca. 12 minuten goudbruin en krokant.
- Meng intussen de smoked paprika en de gegrilde paprika door de mayonaise en serveer dit bij de tosti’s.
Boodschappen lijst
- Kokosolie geurloos
5,59 500 Ml
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,49 1 kg
removeadd product to cart - Rijstdrink
1,89 1 Liter
removeadd product to cart - Vegetarisch broodbeleg tuinkruiden
3,19 100 Gram
removeadd product to cart - Vegan kaas plakken
3,99 160 Gram
removeadd product to cart - Gerookte paprikapoeder
3,99 50 Gram
removeadd product to cart - Gegrilde paprika in olie
3,79 190 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter 2020
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!