Lunch
Croque Monsieur met vegan kaas en paprikamayonaise
- • Lunch
- • 4 personen
- • 737 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 ml rijstdrink
- • 60 g tarwebloem
- • 50 g kokosolie
- • 50 g gegrilde paprika's, fijngehakt
- • 16 plakken vegan kaas
- • 8 plakken vegan broodbeleg bieslook
- • 8 sneetjes donkerbruin brood
- • 5 el vegan mayonaise
- • 1 tl gerookte paprikapoeder
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Maak een vegan bechamelsaus: smelt in een pan de kokosolie op laag vuur, voeg de bloem toe en roer tot het gaar is, ca. 5 minuten. Voeg daarna langzaam en al roerend de rijstdrink toe en roer tot je een mooie, dikke bechamelsaus hebt. Breng op smaak met zout en peper.
- Leg de sneetjes brood naast elkaar op een met bakpapier beklede bakplaat. Beleg ze ieder met een plakje van het broodbeleg en schep daarop 2 eetlepels bechamelsaus. Dek af met 2 plakjes kaas. Leg de sneetjes op elkaar met het beleg naar boven (zodat je in totaal 4 croque’s hebt). Bak in de oven in ca. 12 minuten goudbruin en krokant.
- Meng intussen de smoked paprika en de gegrilde paprika door de mayonaise en serveer dit bij de tosti’s.
Boodschappen lijst
- Rijstdrink
2,29 1 Liter
removeadd product to cart - Plantaardig alternatief voor kaas original
4,39 160 Gram
removeadd product to cart - Gegrilde paprika in olie
4,19 190 Gram
removeadd product to cart - Gerookte paprikapoeder
4,19 50 Gram
removeadd product to cart - Broodbeleg bieslook
3,99 100 Gram
removeadd product to cart - Vegan mayonaise
2,99 370 Ml
removeadd product to cart - Geurloze kokosolie
4,99 500 Ml
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2020.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!