Sauzen & dressings
Citroenhoningboter
- • Sauzen & dressings
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • Gelijke delen honing en boter
- • 1 citroen schil geraspt en uitgeperst
BEreidings wijze
- Meng honing en boter door elkaar tot een smeu.ge massa.
- Voeg naar smaak citroensap en geraspte citroenschil toe. Hierop een theelepeltje Koninginnebrij.
Boodschappen lijst
- Ongezouten roomboter
3,89 250 Gram
removeadd product to cart - Bloemenhoning knijpfles
6,99 365 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Serveertip: Lekker op warme toast of een dikke plak vers gebakken brood. Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!