Cinnamonrolls
Cinnamonrolls

Bakken

Cinnamonrolls

  • Bakken
  • 8 personen
  • 269 kcal / portie

Ingrediënten lijst

1 rol koelvers bladerdeeg
50 g zachte boter
60 g suiker (palm-, riet- of kokosbloesemsuiker)
1 el kaneel gemalen
1 ei, losgeklopt

BEreidings wijze

  1. Rol het bladerdeeg uit op bakpapier; zorg dat het deeg goed koud is.
  2. Roer de boter en kaneel goed door elkaar en besmeer het bladerdeeg ermee. Strooi de suiker er gelijkmatig over en rol het deeg strak op. Druk de randen van de rol een beetje vast. Leg de rol eventueel nog even in de koelkast zodat je er mooie, strakke plakjes van kunt snijden.
  3. Verwarm de oven voor op 200°C.
  4. Snijd de rol in ongeveer acht plakken. Leg de plakken tegen elkaar aan in een met bakpapier beklede ovenschaal. Besmeer de bovenkant met losgeklopt ei.
  5. Zet in de oven en bak de cinnamonrolls in ± 10 minuten mooi bruin en gaar.

Boodschappen lijst

  • product
    Bladerdeeg

    3,29 320 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest