Bakken
Chocolate chip cookies
- • Bakken
- • 4 personen
- • 128 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 75 g amandelmeel
- • 40 g suikervrije pure chocoladereep, in stukjes
- • 35 g lupinemeel
- • 1 ei
- • 2 el boter
- • 1 el honing
- • ½ el baking soda
- • Snufje zout
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180˚C.
- Meng het amandel- en lupinemeel en de baking soda in een kom.
- Meng de honing en het ei in een andere kom.
- Smelt de boter in een pannetje. Doe de mengsels uit beide kommen bij elkaar en roer de boter erdoor. Voeg als laatst de chocoladestukjes toe.
- Neem een eetlepel deeg en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. Druk het aan tot een dikte van ongeveer ½ cm. Doe dit tot het deeg op is.
- Zet de bakplaat in de oven en bak in 8-10 minuten af.
Boodschappen lijst
- Amandelmeel
4,79 200 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Pure chocolade 100%
3,49 70 Gram
removeadd product to cart - Lupinemeel
3,49 200 Gram
removeadd product to cart - Ongezouten roomboter
4,10 250 Gram
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Baking soda zuiveringszout
4,49 300 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!