Dessert
Chocolademousse van avocado en banaan
- • Dessert
- • 4 personen
- • 336 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 100 g pure chocolade
- • 50 g cacaopoeder
- • 1 rijpe avocado
- • 1 rijpe banaan
- • 2 el honing
BEreidings wijze
- Verwijder de schil van de avocado en banaan en prak het vruchtvlees fijn. Roer dit, met de honing en cacaopoeder, tot een homogene mousse.
- Schraap met een scherp mes wat krullen van de chocoladereep (voor de garnering) en hak de reep daarna grof. Meng de helft van de gehakte chocolade door de mousse.
- Maak mooie bolletjes mousse op 4 borden met behulp van 2 eetlepels of een ijslepel.
- Garneer met gehakte chocolade en chocoladekrullen.
Boodschappen lijst
- Bananen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Avocado
3,98 2 stuks
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Cacaopoeder
6,69 200 Gram
removeadd product to cart - Pure chocolade 92%
3,49 80 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!