Dessert
Chocoladefondue met chilipeper en mango
- • Dessert
- • 4 personen
- • 512 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 300 g pure chocolade, in kleine stukjes
- • 75 ml slagroom
- • 2 mango, in dunne parten
- • 1 rode peper, in dunne halve ringen (zonder zaadjes)
BEreidings wijze
- Smelt de chocolade au bain-marie (in een vuurvast kommetje hangend boven een pan met een laagje kokend water) totdat alle chocolade is gesmolten.
- Voeg de slagroom toe en meng goed door de chocolade tot je een egale massa hebt. Schenk vervolgens in de fonduepan en roer de gesneden chilipeper erdoor.
- Serveer met verse mango om te dippen.
Boodschappen lijst
- Pure chocolade 72%
2,89 85 Gram
removeadd product to cart - Boeren slagroom
2,19 200 ml
removeadd product to cart - Mango
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2022. Copyright Caplan.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!