Dessert
Chocoladefondue met chilipeper en mango
- • Dessert
- • 4 personen
- • 512 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 300 g pure chocolade, in kleine stukjes
- • 75 ml slagroom
- • 2 mango, in dunne parten
- • 1 rode peper, in dunne halve ringen (zonder zaadjes)
BEreidings wijze
- Smelt de chocolade au bain-marie (in een vuurvast kommetje hangend boven een pan met een laagje kokend water) totdat alle chocolade is gesmolten.
- Voeg de slagroom toe en meng goed door de chocolade tot je een egale massa hebt. Schenk vervolgens in de fonduepan en roer de gesneden chilipeper erdoor.
- Serveer met verse mango om te dippen.
Boodschappen lijst
- Pure chocolade 72%
3,99 85 Gram
removeadd product to cart - Boeren slagroom
2,39 200 ml
removeadd product to cart - Mango
2,59 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2022. Copyright Caplan.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!