Bakken
Chocoladebrownies van kokosmeel
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 350 g vloeibare honing
- • 150 g noten, fijngehakt
- • 100 g pure chocolade, fijngehakt
- • 80 ml kokosolie, gesmolten
- • 70 g kokosmeel
- • 30 g cacao
- • 6 eieren, losgeklopt
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 175°C. Meng de kokosolie met de honing en klop de eieren erdoor.
- Schep de kokosvezels, cacao, noten en chocolade erdoor.
- Bekleed een lage, platte bakvorm met bakpapier en verdeel het mengsel erover.
- Bak de brownies in ca. 30 minuten gaar.
Boodschappen lijst
- Extra virgin kokosolie
6,49 500 Ml
removeadd product to cart - Gemengde noten
5,69 250 Gram
removeadd product to cart - Kokosmeel
2,29 400 Gram
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Cacaopoeder
8,99 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Lente 2016.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!