Bakken
Chocoladeballetjes met quinoa en dadels
- • Bakken
- • 4 personen
- • 120 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 150 g dadels zonder pit
- • 140 g melkchocolade
- • 50 g amandelen
- • Handvol gepofte quinoa
- • 2 el rauwe cacao
- • 1½ el kokosolie, gesmolten
- • 1 el geraspte kokos
BEreidings wijze
- Doe de dadels, amandelen, cacao en kokos in een keukenmachine en maal tot een kleverige, homogene massa. Voeg de kokosolie toe en meng nog even door.
- Vorm met vochtige handen balletjes van het mengsel.
- Smelt de chocolade en doop hierin de balletjes. Leg ze op een vel bakpapier en bestrooi met de gepofte quinoa. Laat de balletjes in de koelkast hard worden.
Boodschappen lijst
- Dadels zonder pit
3,49 300 Gram
removeadd product to cart - Amandelen
4,39 200 Gram
removeadd product to cart - Gepofte quinoa
2,59 75 Gram
removeadd product to cart - Cacaopoeder
8,99 250 Gram
removeadd product to cart - Extra virgin kokosolie
6,49 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!