Bakken
Chocoladeballetjes met quinoa en dadels
- • Bakken
- • 4 personen
- • 120 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 150 g dadels zonder pit
- • 140 g melkchocolade
- • 50 g amandelen
- • Handvol gepofte quinoa
- • 2 el rauwe cacao
- • 1½ el kokosolie, gesmolten
- • 1 el geraspte kokos
BEreidings wijze
- Doe de dadels, amandelen, cacao en kokos in een keukenmachine en maal tot een kleverige, homogene massa. Voeg de kokosolie toe en meng nog even door.
- Vorm met vochtige handen balletjes van het mengsel.
- Smelt de chocolade en doop hierin de balletjes. Leg ze op een vel bakpapier en bestrooi met de gepofte quinoa. Laat de balletjes in de koelkast hard worden.
Boodschappen lijst
- Pitloze dadels
2,99 300 Gram
removeadd product to cart - Amandelen
5,29 200 Gram
removeadd product to cart - Gepofte quinoa
2,49 75 Gram
removeadd product to cart - Kokosolie extra virgin
6,99 500 Ml
removeadd product to cart - Kokosrasp
2,19 125 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2021.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!