Tussendoor
Chocolade notenrotsjes met rozijnen
- • Tussendoor
- • 4 personen
- • 533 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g chocoladebrokken kokos-amandel
- • 50 g pinda's
- • 50 g hazelnoten
- • 50 g amandelen
- • 30 g rozijnen
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Rooster alle nootjes samen in een ovenschaal ca. 15 minuten goudbruin en laat ze afkoelen.
- Smelt de chocolade au bain-marie. Zorg dat het niet te warm wordt!
- Voeg de nootjes en de rozijnen bij de chocolade en meng het door elkaar. Bekleed een schaal met vetvrijpapier en verdeel de chocolade nootjes met behulp van twee lepels over de schaal. Laat het afkoelen in de koelkast.
Boodschappen lijst
- Gezouten pinda's
2,99 200 Gram
removeadd product to cart - Hazelnoten
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Amandelen
4,39 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 30 minuten Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!