Chocolade-maanzaad bonbons met gedroogde banaan
Chocolade-maanzaad bonbons met gedroogde banaan

Tussendoor

Chocolade-maanzaad bonbons met gedroogde banaan

  • Tussendoor
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

160 g bananenchips
80 g pure chocolade
1 el sesamzaad, geroosterd
1 el maanzaad
Snufje grof zeezout

BEreidings wijze

  1. Maak van de chocoladereep kleine blokjes en smelt au bain-marie. Zorg dat de chocolade niet te warm wordt (anders slaan ze dof uit en worden ze niet meer hard).
  2. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  3. Voeg de bananenchips toe aan de chocolade. Maak er vervolgens met behulp van twee vorken stapeltjes van ca. 3 bananenchipjes van (omhuld met chocola) en leg ze op het bakpapier. Garneer de bonbons met maanzaad, sesamzaad en zout.

Boodschappen lijst

Tips

Bereidingstijd: 20 minuten Dit recept is afkomstig van de Ekoplaza campagne