Tussendoor
Chocokoek met pindakaas en noten
- • Tussendoor
- • 10 personen
Ingrediënten lijst
- • 100 ml honing
- • 75 g pure chocolade, in kleine stukken
- • 50 g kokosolie, gesmolten
- • 45 g pecannoten, grof gehakt
- • 30 g cacaopoeder
- • 2 el pindakaas
- • 2 el notenpasta
BEreidings wijze
- Smelt de chocolade au bain marie en voeg de rest van de ingrediënten, behalve de pecannoten, toe. Roer alles goed door elkaar tot je een mooi egaal mengsel krijgt.
- Voeg de pecannoten toe en roer nogmaals goed door.
- Giet het mengsel op een met bakpapier beklede en ingevette bakplaat en laat ca 2 uur in de koelkast opstijven of 20 minuten in de diepvries.
- Snijd de fudge met een heet mes in stukken.
Boodschappen lijst
- Geurloze kokosolie
5,49 500 Ml
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Gemengde notenpasta
8,79 330 Gram
removeadd product to cart - Pindakaas ongezouten en ongezoet
4,99 500 Gram
removeadd product to cart - Pure chocolade 80%
4,69 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Voor 12-16 stukken Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!