Salade
Caribische tofu-salade
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g tofu tomaat of basilicum
- • 200 g babyspinazie, gewassen en gedroogd
- • 2 mango's, in kleine blokjes
- • 1 rode paprika, in kleine blokjes
- • 1 rode ui, in dunne ringen
- • Handje pinda's, fijngehakt
- • Olijfolie om in te bakken
- • DRESSING:
- • 1 limoen, sap & rasp
- • 1 cm gember, geraspt
- • ½ rode peper, zaadlijsten eruit en kleingesneden
- • 3 el olijfolie
- • 1½ el honing
BEreidings wijze
- Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de tofublokjes goudbruin en knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Klop alle dressing-ingrediënten door elkaar.
- Hussel voor de salade de spinazie, mango, paprika, ui en tofu door elkaar. Giet de dressing erover en meng er voorzichtig door. Bestrooi met fijngehakte pinda’s.
Boodschappen lijst
- Babyspinazie
2,99 100 Gram
removeadd product to cart - Gezouten pinda's
3,59 200 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,99 500 Gram
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
13,99 1 Liter
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!






