Caribische tofu-salade
Caribische tofu-salade

Salade

Caribische tofu-salade

  • Salade
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

250 g tofu tomaat-basilicum
200 g babyspinazie, gewassen en gedroogd
2 mango's, in kleine blokjes
1 rode paprika, in kleine blokjes
1 rode ui, in dunne ringen
Handje pinda's, fijngehakt
Olijfolie om in te bakken
DRESSING:
1 limoen, sap & rasp
1 cm gember, geraspt
½ rode peper, zaadlijsten eruit en kleingesneden
3 el olijfolie
1½ el honing

BEreidings wijze

  1. Verhit een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak hierin de tofublokjes goudbruin en knapperig. Laat uitlekken op keukenpapier.
  2. Klop alle dressing-ingrediënten door elkaar.
  3. Hussel voor de salade de spinazie, mango, paprika, ui en tofu door elkaar. Giet de dressing erover en meng er voorzichtig door. Bestrooi met fijngehakte pinda’s.

Boodschappen lijst

  • product
    Baby spinazie

    1,99 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Gezouten pinda's

    2,89 200 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Rode uien

    1,99 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Rode paprika

    3,59 2 stuk

    remove
    add product to cart
  • product
    Rode peper

    1,29 45 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Bloemenhoning

    4,89 450 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Limoenen

    1,99 200 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Milde olijfolie

    10,99 1 Liter

    remove
    add product to cart
  • product
    Mango

    2,49 1 stuk

    remove
    add product to cart
  • product
    Gember

    1,59 100 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst