Salade
Caesarsalade met kip
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 125 g ijsbergsla (voorgesneden)
- • 2 sneetjes brood, in dobbelsteden
- • Gebakken kipfilet van de vorige dag
- • Handvol Parmezaanse kaas, geschaafd
- • Scheutje olijfolie
- • DRESSING:
- • 100 ml olijfolie
- • 3 ansjovissen (potje)
- • 2 teentjes knoflook, in stukjes
- • 1½ el citroensap
- • 1 el wijnazijn
- • 1 el mosterd
- • 2 tl worcestershiresaus
- • Versgemalen peper
BEreidings wijze
- Mix de ingrediënten voor de dressing met de staafmixer tot een vrij dikke saus.
- Besprenkel de dobbelsteentjes brood rondom met olijfolie en bak er goudbruine, knapperige croutons van in een koekenpan. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Hussel de kip door de ijsbergsla en meng de dressing er voorzichtig door. Bestrooi met croutons en geschaafde parmezaan.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Kipfilet
9,15 200 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Geraspte Parmigiano Reggiano
3,59 80 Gram
removeadd product to cart - Ansjovis filets
5,89 78 Gram
removeadd product to cart - Grove mosterd
2,59 170 Gram
removeadd product to cart - Worcestershiresaus
4,29 140 Gram
removeadd product to cart - Citroensap
2,49 250 Ml
removeadd product to cart - Witte wijnazijn
2,89 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!