Salade
Caesarsalade met kip
- • Salade
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 sneetjes brood, in dobbelstenen
- • scheutje olijfolie
- • gebakken kipfilet van de vorige dag
- • 1 zak voorgesneden ijsbergsla
- • handvol geschaafde parmezaan
- • voor de dressing:
- • ½ tl zout
- • versgemalen peper
- • 2 teentjes knoflook, in stukjes
- • 3 ansjovissen (potje)
- • 1 el mosterd
- • 2 tl worchestersaus
- • 1½ el citroensap
- • 1 el wijnazijn
- • 100 ml olijfolie
BEreidings wijze
- Mix de ingrediënten voor de dressing met de staafmixer tot een vrij dikke saus.
- Besprenkel de dobbelsteentjes brood rondom met olijfolie en bak er goudbruine, knapperige croutons van in een koekenpan. Laat uitlekken op keukenpapier.
- Hussel de kip door de ijsbergsla en meng de dressing er voorzichtig door. Bestrooi met croutons en geschaafde parmezaan.
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,49 100 Gram
removeadd product to cart - Kipfilet
8,78 200 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
5,99 500 Ml
removeadd product to cart - Geraspte Parmigiano Reggiano
3,49 80 Gram
removeadd product to cart - IJsbergsla
2,59 1 stuk
removeadd product to cart - Ansjovis filets
5,19 78 GRAM
removeadd product to cart - Grove mosterd
2,59 170 Gram
removeadd product to cart - Worcestershire saus
4,19 140 Gram
removeadd product to cart - Citroensap
2,19 250 ML
removeadd product to cart - Witte wijnazijn
2,49 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!