Bulgur met vegetarische shoarma
Bulgur met vegetarische shoarma

Hoofdgerecht

Bulgur met vegetarische shoarma

  • Hoofdgerecht
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

1 pak bulgur
3 el (olijf)olie
2 pakjes vegetarische shoarma (diepvries De Vegetarische Slager) ontdooid
salade of gegrilde groenten
knoflooksaus voor erbij

BEreidings wijze

  1. Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Bak de shoarma in 1 eetlepel van de olie knapperig en gaar.
  3. Roer de rest van de olie door de granenmix en serveer met de shoarma. Eet met salade (of gegrilde groenten) en knoflooksaus.

Boodschappen lijst

  • product
    Romatomaten

    3,49 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Milde olijfolie

    5,99 500 Ml

    remove
    add product to cart
  • product
    Slamelange

    1,99 150 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Bulghur

    2,39 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Knoflooksaus

    2,99 250 Ml

    ONLINE UITVERKOCHT

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer