Hoofdgerecht
Bulgur met vegetarische shoarma
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 pak bulgur
- • 3 el (olijf)olie
- • 2 pakjes vegetarische shoarma (diepvries De Vegetarische Slager) ontdooid
- • salade of gegrilde groenten
- • knoflooksaus voor erbij
BEreidings wijze
- Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak de shoarma in 1 eetlepel van de olie knapperig en gaar.
- Roer de rest van de olie door de granenmix en serveer met de shoarma. Eet met salade (of gegrilde groenten) en knoflooksaus.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Slamelange
2,29 125 Gram
removeadd product to cart - Bulghur
2,69 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!