Bijgerecht
Bruschetta met romige boterbonen
- • Bijgerecht
- • 4 personen
- • 363 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 stokbroodje naar keuze, in schuine plakken gesneden
- • 1 eetl plantaardige olie
- • 2 tenen knoflook
- • 1 blik (400 g) boterbonen (La Bio Idea), afgespoeld en uitgelekt
- • 125 ml slagroom of een plantaardige variant
- • zout & peper
- • 1 eetl dille, fijngehakt
- • 1 eetl bieslook, fijngehakt
- • 1 eetl peterselie, fijngehakt
BEreidings wijze
- Verwarm een grillpan op middelhoog vuur en gril hierin de plakjes brood aan beide kanten goudbruin en krokant. Leg ze op een rooster om af te koelen.
- Verhit de olie in een kleine koekenpan en bak hierin de knoflook op laag vuur. Voeg de boterbonen en de (plantaardige) room toe en meng goed. Laat een beetje inkoken en breng op smaak met zout en peper.
- Haal van het vuur en voeg dan de tuinkruiden toe. Serveer op de gegrilde sneetjes stokbrood
Boodschappen lijst
- Wit stokbrood
2,99 2 stuks
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
14,99 1 Liter
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Boterbonen
1,99 400 Gram
removeadd product to cart - Haver cuisine
1,59 200 Ml
removeadd product to cart - Dilleblad
3,49 15 Gram
removeadd product to cart - Bieslook
2,89 20 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2025!
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!