Brownies met cranberry's en pecans
Brownies met cranberry's en pecans

Bakken

Brownies met cranberry's en pecans

  • Bakken
  • 10 personen
  • 348 kcal / portie

Ingrediënten lijst

140 g kokosbloesemsuiker
125 g tarwebloem
125 g pure chocolade
125 g roomboter
80 g pecannoten
80 g cranberry's
1 ei

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Smelt de boter samen met de chocolade au bain-marie. Rooster intussen in de oven de pecannoten in een ovenschaal ca. 10 minuten.
  3. Meng de kokosbloesemsuiker en het ei in de keukenmachine (met garde; of gebruik een elektrische mixer) 10 minuten tot een luchtig mengel. Zet de mixer/keukenmachine dan op de laagste stand en voeg de gesmolten chocoladeboter toe; zorg dat alles goed vermengt. Haal de kom uit de machine en spatel rustig en luchtig de bloem en het snufje zout erdoor. Spatel er daarna de pecans en de cranberry’s door.
  4. Bekleed een rechthoekige, kleine bakvorm van ca. 20 x 15 cm met bakpapier en giet het mengsel erin. Bak gaar in ca. 30 à 35 minuten in de oven.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2019.