Bakken
Brownies met cranberry's en pecans
- • Bakken
- • 10 personen
- • 348 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 140 g kokosbloesemsuiker
- • 125 g tarwebloem
- • 125 g pure chocolade
- • 125 g roomboter
- • 80 g pecannoten
- • 80 g cranberry's
- • 1 ei
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Smelt de boter samen met de chocolade au bain-marie. Rooster intussen in de oven de pecannoten in een ovenschaal ca. 10 minuten.
- Meng de kokosbloesemsuiker en het ei in de keukenmachine (met garde; of gebruik een elektrische mixer) 10 minuten tot een luchtig mengel. Zet de mixer/keukenmachine dan op de laagste stand en voeg de gesmolten chocoladeboter toe; zorg dat alles goed vermengt. Haal de kom uit de machine en spatel rustig en luchtig de bloem en het snufje zout erdoor. Spatel er daarna de pecans en de cranberry’s door.
- Bekleed een rechthoekige, kleine bakvorm van ca. 20 x 15 cm met bakpapier en giet het mengsel erin. Bak gaar in ca. 30 à 35 minuten in de oven.
Boodschappen lijst
- Ongezouten roomboter
4,49 250 Gram
removeadd product to cart - Pure chocolade 80%
3,99 85 Gram
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2019.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!